Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.
Egy Ráma süteményes füzetből származik ez a recept. Már magában a tésztája is nagyon finom, de amikor rákerül a kávés krém...
elkészítés
A sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A tojásfehérjéket felverjük. A darált diót, a lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverjük és apránként a felvert tojásfehérjéhez adagoljuk. Óvatosan keverjük, hogy ne essen össze a hab!
Egy kikent tepsibe (30x30-as) tesszük, és kb. 25 percig sütjük 170 fokon. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tojássárgákat a cukorral és vaníliás cukorral kikeverjük.
Hozzákeverjük a csokoládédarát és a kávét. Kis lángon, folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik.
Ha lehűlt, egy kicsit összekeverjük a felhabosított margarinnal és a tészta tetejére kenjük.
1-2 órára hűtőbe tesszük dermedni.
Tényleg nagyon finom! Én tálaláskor megszórtam cappucino porral, de csokidarával is bejött! Sőt! Egy kis tejszínhab.
Először a tojást és a cukrot keverem össze és ebbe teszem bele a kávét és a csokit majd ezeket kezdem el főzni, míg be nem sűrűsödik. Ha kihűlt akkor jön bele a felhabosított margarin.