Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.
Ez a süti egyszerűen csak azért készült, mert mindenki szereti.
elkészítés
A vaníliás pudingot elkészítjük.
A 2 csomag gesztenye masszát elkeverjük 2 dl tejszínnel.
A 2 dl tejet összekeverjük a rummal. A babapiskótát ebbe beleforgatjuk. Vigyázzunk, hogy csak egy pillanatra tegyük bele, mert különben nagyon elázik. (Apránként tegyük bele a piskótát.)
Jénai tálba(kb. 20 cm átmérőjű) rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: piskóta, gesztenye fele , piskóta, vanília krém, piskóta, gesztenye másik fele és a tetejére piskóta. Érdemes a tál szélét függőlegesen körberakni piskótával. (Szebb és formatartóbb lesz.)
Az egészet enyhén lenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük néhány órára.
Késsel körbevágjuk és egy tálcára kiborítjuk.
A porcukorból, kakaóból, forró vízből és az olvasztott vajból csokimázt készítünk, amivel bevonjuk a süteményt.